2023. Pályázók

(a pályázók megjelenítéséhez kérem kattintson ide)

Letölthető dokumentumok:


Kiírás XXV. Magyar Ingatlanfejlesztési Nivódij Pályázat 2023


INDUL A XXV. MAGYAR INGATLANFEJLESZTÉSI
NÍVÓDÍJ PÁLYÁZAT

Nagyon fontos állomásához érkezett a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázat.

A szakma legfontosabb -nemzetközi háttérrel rendelkező -versenye negyedszázados jubileumára készül.

Tisztelt Pályázó !A Párizsi székhelyű Nemzetközi Ingatlani Szövetség, a FIABCI fő célja, hogy a szakmát elméletben és gyakorlatban is fejlessze, nemzetközi szinten mutassa be az ingatlanfejlesztési eredményeket és üzleti kapcsolatokhoz juttassa az ingatlanfejlesztésekkel foglalkozó szakembereket.

A Magyar Ingatlanszakmai Egyesület – a FIABCI Hungary – 26 évvel ezelőtt 1997-ben rendezte meg először a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatot azzal a céllal, hogy elismerje a magyarországi ingatlanfejlesztők kiváló teljesítményét, megismertesse a hazai szakmai és a szélesebb közönséggel a létrehozott fejlesztéseket és nem utolsósorban, hogy elősegítse a FIABCI World Prix d`Excellence nemzetközi ingatlanfejlesztési pályázaton való részvételt. Ez utóbbi cél sikeres megvalósítása érdekében a Magyar Ingatlanfejlesztési Pályázat kiírása és lebonyolítása igazodik a nemzetközi pályázat kritériumaihoz és menetrendjéhez. Az eddig lebonyolított 24 Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázat nyertesei sikeresen képviselték Magyarországot és 28 arany és 38 ezüstérmet nyertek nagy nemzetközi elismerést szerezve hazánknak. A díjazottak száma remélhetően emelkedik, ha a XXV Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázat nyertesei folytatva a hagyományokat sikeresen szerepelnek az idei nemzetközi pályázaton.

A FIABCI Hungary idén huszonötödik alkalommal rendezi meg a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatot.

A pályázat szervezését a FIABCI Hungary végzi a Magyar Ingatlan Szövetség és az Europa Design segítségével.
A pályaművek fogadása idén szeptemberben, bírálata októberben és az eredményhirdetés novemberben fog megtörténni.

A pályázatok elbírálását magyar és a meghívott külföldi szakemberekből álló zsűri végzi.

A bírálók első, második és harmadik díjat fognak kiadni.

Ha a FIABCI World Prix d’Excellence pályázat kategóriái közül bármelyikben legalább 3 pályázat érkezik, a zsűri az adott kategória legjobb pályaművét is díjazza.

Emellett a pályázatot támogató szakmai szervezetek különdíjjait is elnyerhetik a pályázók.

Idén harmadik alkalommal a 2021 februárban elhunyt FIABCI tag, a DVM és a Horizon Development cégcsoport alapító ügyvezetőjének, a szakma kiemelkedő személyének, Kovács Attilának tiszteletére emlékdíjat adunk a zsűri által kiválasztott pályázónak.

A pályázat nyertesei jogosultak hazánkat képviselni a World Street Journal által támogatott FIABCI WORLD PRIX D`EXCELLENCE nemzetközi nívódíj pályázaton.

A Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíjra nevezett pályázatokat egy erre a célra készítendő kiadványban mutatja be a szakmai közönségnek a kiíró. A kiadvány bemutatójára a díjátadó ünnepély keretében kerül sor, melyet a szervezők a pályázat jelentőségéhez méltó keretek között kívánnak megrendezni.

Budapest, 2023. március 28.

 

Gönczi László

a FIABCI HUNGARY

elnöke

a XXV. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázat

Bíráló Bizottságának elnöke

a FIABCI World Prix d’Excellence Awards Bíráló Bizottságának alelnöke

gonczil@t-online.hu