Taroltak a magyarországi ingatlanfejlesztések a párizsi díjátadón

Taroltak a magyarországi ingatlanfejlesztések a párizsi díjátadón


Hatalmas magyar siker a FIABCI Nemzetközi Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatán

Öt arany- és egy ezüstérmet nyertek a magyar ingatlanfejlesztők tegnap este Párizsban a világ legrangosabb ingatlanfejlesztési versenyén, a FIABCI-n. A járványhelyzet miatt a FIABCI World Prix d’Excellence Nemzetközi Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázat eredményhirdetésén a tavalyi díjakat is átadták, 2021-ben négy arany- és három ezüstérmet ítéltek oda Magyarország kiemelt fejlesztéseinek – jelentette be Gönczi László, a FIABCI World Prix d’Excellence Bizottság alelnöke, a FIABCI Magyar Tagozatának elnöke. Gönczi László elmondta, hogy 2022-ben első díjat nyert a Szervita Square Building két kategóriában, a BudaPart városnegyed fejlesztése, a Millenáris Széllkapu park és a Komáromi Csillagerőd, míg ezüstérmes lett a Váci Greens E és F épület. 2021-ben első díjas lett a Párisi Udvar Hotel Budapest két kategóriában, a Metrodom Panoráma Lakópark és a Himalájában, Zanglában található szolár iskola. Második helyezést ért el a városligeti Millennium Háza, a MOME Campus és a XIII. kerületi Klapka Központ.
Elhunyt Kovács Attila a Horizon Development alapítója és ügyvezető partnere

Elhunyt Kovács Attila a Horizon Development alapítója és ügyvezető partnere

Kovács Attila, a DVM group és Horizon Development cégcsoportok alapító tulajdonosa és ügyvezető partnere 2021. 02. 10-én, 51 éves korában visszaadta lelkét teremtőjének. A széleslátókörű építész, szenvedélyes üzletember és karizmatikus vezető szakmai öröksége és munkásságának egyedülállóan kifinomult szellemisége tovább él nem csak az általa örökül hagyott épületekben, de minden kollégájának, üzlettársának szívében is, akinek megadatott a vele való közös munka lehetősége.

FIABCI

2021 február 18.-án 14:00-kor online előadás lesz, melynek keretében 3 budapesti fejlesztés kerül bemutatásra.

2021 február 18.-án 14:00-kor online előadás lesz, melynek keretében 3 budapesti fejlesztés kerül bemutatásra.
Az előadás angol nyelven történik. https://zoom.us/j/92551001674
Hotel Pangea Logo

2020. július 16.-án rendezték meg a FIABCI World Prix d’Excellence online eredményhirdetését

2020. július 16.-án rendezték meg a FIABCI World Prix d’Excellence online eredményhirdetését, bemutatták a nyertes pályázatokat, többek között a magyar fejlesztők által elnyert 5 ezüst és 2 aranyérmes létesítményt
Bővebben: https://fiabci.org/en/news-room/view/215
 Hatoscsatorna riportot készített
Hotel Pangea Logo

Ezüstérmet nyert a FIABCI Nemzetközi Ingatlanfejlesztési Nívódíj pályázatán a Hotel Pangea

Nyíregyházi kitüntetettet is köszöntöttek hétfőn este a Magyar Építőművészek budapesti székházában. Az állatpark tematikus szállodája, a Hotel Pangea terveiért Gáva Attila ezüstdíjat kapott. Bővebben: nyiregyhaza.hu
FIABCI online konferenciákat szervez

2020. július 20.- Hatalmas magyar siker a FIABCI Nemzetközi Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatán

A Magyar ingatlanfejlesztők 2 arany és 5 ezüst díjat nyertek a FIABCI World Prix d’Excellence nemzetközi ingatlanfejlesztési nívódíj pályázaton.

A FIABCI Magyar Tagozata és a FIABCI World Prix d’Excellence 2020. évi nyertesei 2020. július 20.-án a Magyar Építőművészek Szövetségének székházában nagy érdeklődés mellett tartott sajtótájékoztatón mutatták be a nyertes pályázatokat.IABCI online konferenciákat szervez

2020. június 25.-én sikeres video kerekasztal beszélgetést rendezett a FIABCI a FIABCI Wotld Prix d’Excellence korábbi győzteseinek tapasztalatairól.

Szeretettel várjuk Önöket a FIABCI World Prix d’Excellence nemzetközi ingatlanfejlesztési pályázat eredményét ismertető sajtótájékoztatón, melyet 2020. július 20.-án tartunk 13:00 órai kezdettel a Magyar Építőművész Szövetség székházában (1088. Bp. Ötpacsirta u 2.)

Kérjük, hogy jelezzenek vissza, hogy számíthatunk-e az Önök részvételére a gonczil@t-online.hu és monika.kalman@archikon.hu címen.

Hatalmas magyar siker a FIABCI Nemzetközi Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatán

 

Idén folytatódott a magyarországi ingatlanfejlesztők sikersorozata a FIABCI World Prix d’Excellence pályázaton.

A FIABCI World Prix d’Excellence nemzetközi ingatlanfejlesztési pályázat eredményét ismertető 2020. július 20.-án 13:00 órai kezdettel egy sajtótájékoztató keretében ismertetjük a Magyar Építőművész Szövetség székházában (1088. Bp. Ötpacsirta u 2.)

Amennyiben hírt kíván közölni az eredményről és részt kíván venni a sajtótájékoztatón, kérjük jelezze a

gonczil@t-online.hu és monika.kalman@archikon.hu címen.

 

 

A sajtótájékoztatón bemutatjuk az idei nyerteseket.

 

Az 1951-ben alakult, több, mint 60 országban tevékenykedő Nemzetközi Ingatlanszövetség, a párizsi székhelyű FIABCI minden évben megrendezi a Nemzetközi Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatot (FIABCI World Prix d'Excellence), amelynek célja a legsikeresebb ingatlanfejlesztések kiválasztása és elismerése. A 28 évvel ezelőtt útjára indított FIABCI World Prix d’Excellence a világ legrangosabb ingatlanfejlesztési pályázata, amelynek történetében eddig öt kontinens 37 országának ingatlanfejlesztői szerepeltek eredményesen. A nemzetközi zsűriben idén 31 ország 63 tekintélyes szakembere vett részt, képviselve az ingatlanfejlesztési szakma egy-egy speciális ágazatát.

Az elmúlt 20 évben a magyarországi ingatlanfejlesztők 22 első és 30 második díjat nyertek a FIABCI World Prix d’Excellence pályázaton a különböző kategóriákban, megelőzve az összes európai országot.

A tavalyi XXI. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázat alkalmával készült könyvből megismerhetik az elmúlt 21 év eredményeit és a magyar pályázat nyerteseit, akik jogot szereztek a nemzetközi pályázaton való indulásra.

IABCI online konferenciákat szervez

2020. június 25.-én sikeres video kerekasztal beszélgetést rendezett a FIABCI a FIABCI Wotld Prix d’Excellence korábbi győzteseinek tapasztalatairól.

A kerekasztal moderátora a sikeres taiwani Lily Chang volt. A három előadó a New Yorkban élő taiwani Kile Yang építész, a brazil Antonio Fogazza ingatlanfejlesztő és Magyarországról dr Rézműves Ildikó a Horizon Development PR és Marketing igazgatója volt. A Horizon Development a FIABCI World Prix d’Excellence nemzetközi ingatlan fejlesztési pályázat legsikeresebb magyar résztvevője. A pályázaton eddig három épülettel, az Eiffel irodaházzal, az Eiffel Palce-al és a Váci 1.-el összesen 5 díjat nyert és idén a Promenade Garden irodaház még versenyben van. Az idei eredményhirdetés 2020. július 16.-án lesz és várjuk folytatódik-e az a hagyomány, hogy a Horizon Development minden projektje díjazott lett.
Magyar Építőművészek Szövetsége
IABCI online konferenciákat szervez

A járványhelyzet miatt a FIABCI online konferenciákat szervez. Az erre vonatkozó információ az alábbi közleményben olvasható:

Dear Chapter Leadership,

We hope you are all doing well and staying safe, as well as your members and families.

The series of webinars we started early April continues to have considerable success and has participants connecting from all over the world.

It keeps alive the spirit of FIABCI as a global community in this period marked by social distancing.

All the upcoming webinars will be live streamed on our facebook account: www.facebook.com/FIABCIOFFICIAL
Magyar Építőművészek Szövetsége

Újabb szervezet támogatja a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatot

A Magyar Építőművészek Szövetsége(MÉSz) és FIABCI Magyar Tagozata megállapodott, hogy a MÉSz belép a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázat támogatói körébe.
FIABCI World Prix d'Excellence 2020

A FIABCI Magyar Tagozatának közleménye a FIABCI World Prix d’Excellence pályázat díjátadójáról

A FIABCI World Prix d’Excellence nemzetközi nívódíj pályázat díjátadója, mely Manilában lett volna 2020. május 29.-én a koronavírus járvány miatt máshol és később kerül megrendezésre. Amint megszületik az új időpontról és a helyszínről a döntés az információt megosztjuk olvasóinkkal.
FIABCI World Prix d'Excellence 2020

FIABCI World Prix d'Excellence 2020

A FIABCI World Prix d'Excellence 2020 évi nemzetközi ingatlanfejlesztési pályázat zsűrije Budapesten ülésezik március 7.-én. Az ülésre Budapestre érkezik Walid Moussa a FIABCI Elnöke. A zsűri munkájában Európa, Ázsia, Amerika és Afrika képviselői vesznek rész. Az ünnepélyes díjátadás a FIABCI 71. Kongresszusán 2020 május végén lesz Manilában.
FIABCI-Suisse Debates Smart Cities to kick off General Assembly

Hotel Moments, Budapest

Heritage Category, 2nd place: Hotel Moments, Budapest
70th FIABCI World Real Estate Congress in Moscow

Nokia Skypark Office Building Budapest

Office Category, 2nd place: Nokia Skypark Office Building Budapest
FIABCI Community Welcomes New Chapter

Bonarka City Center and Bonarka for Business office complex, Krakow

Master Plan Category, 2nd place: Bonarka City Center and Bonarka for Business office complex, Krakow
FIABCI Community Welcomes New Chapter

Meséskert Nursery, 13th District, Budapest

Winner, 1st place of Urban Institute Category, special award of the Hungary Green Building Council, best project based on applicant’s votes: Meséskert Nursery, 13th District, Budapest